Antwerpen stad pakt uit met mini TML

Het is niet enkel werk zonder af en toe een serieuze ontspanning...

Oke, waaahaaaauw, dit kon ik niet aan mij laten voorbij gaan. Ik wil hier toch wel even benadrukken hoe leuk het is dat er in mijn stad een Tomorrowland Invited werd georganiseerd. In de schaduw (lees; warmte) van het MAS, kwamen de Antwerpenaren en vele andere nationaliteiten van wie hun global TML tour hier eindigden, samen om te dansen op de zwoele TML beats. Twee donderdagen, op de vooravond van het festival, werd dit georganiseerd als opwarmertje.


Zelfs een 10 minuten durende stortbui, of 37 graden, kon ons niet tegen houden om er een echt feestje van te maken. Eerlijk is eerlijk, ik ben blij dat ik op zen minst hier een beetje van de sfeer heb kunnen opsnuiven... Want om na 4 jaar achter elkaar, dit jaar niet naar het festival te kunnen gaan, is toch wel even een gemis in mijn zomer. Ik bedoel, als vastgoedmakelaar moet je toch kunnen netwerken... Haha nee, ik moet zeggen dat ik geen grote festival fan ben maar TML heeft toch wel echt iets magisch, ik raad iedereen aan dit toch wel minstens een keer gedaan te hebben.


Ik heb ook veel bewondering voor het feit dat dit festival met zijn 14 edities, het grootste ter wereld is geworden. Mensen van elk continent komen hiervoor naar ons Belgiëlandje... Dat is toch wel iets om trots op te zijn. Het is dan ook erg leuk dat ze met dit event Antwerpen nog eens in de kijker zetten, zo kan het al zijn pracht en praal aan de buitenwereld tonen.


Als kers op de taart, kon je het festival volgen vanop de panorama op de 10e verdieping van het MAS.

Eeeeen, ik kon een leuke festival outfit aantrekken natuurlijk!


Snuif de sfeer op via het filmpje op mijn facebookpagina;

https://www.facebook.com/aFashion4RealEstate/videos/216953715685073/


Zo, en dan gaan we nu gewoon weer verder met vastgoed!


Ik wens jullie een leuk festival seizoen toe!


PS; Als er iemand nog een TML ticket op overschot heeft, mag hij dat altijd laten weten.

kimberly@afashion4realestate.com

18 views